Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Unbox Now | Ontdek de leukste bord- en kaartspellen

Unbox Now | Ontdek de leukste bord- en kaartspellen 17 juni 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Unbox Now - Platform vol met spellen

Het zal je vast niks verbazen als we je vertellen dat de verkoop van bordstellen het afgelopen jaar enorm is gestegen. De lockdowns (door COVID) werden aangegrepen om lekker samen offline bord- en kaartspellen te gaan spelen met het hele gezin. Het afgelopen jaar werd duidelijk dat men op zoek is gegaan naar innovatieve en moderne bordspellen. En dit is waar Asmodee met het nieuwe platform Unbox Now op heeft ingespeeld!

Wat is Unbox Now?

Het platform Unbox Now, wat is dat precies? Het spellenmerk Asmodee is de bedenker achter het platform en geeft aan dat Unbox Now hét platform is waar je alles vindt over de leukste en nieuwste bord- en kaartspellen. Of je nu samen met je familie of met vrienden speelt, voor elke gelegenheid is het perfecte spel te vinden!

Met mee dan 800 miljoen spelers over de hele wereld zijn bordspellen een van de populairste vormen van entertainment. Het sociale aspect van het spelen van het bordspel is het samenbrengen van spelers en het creëren van unieke momenten en blijvende herinneren. Het platform Unbox Now helpt spelers te navigeren door het enorme spelaanbod om het spel te vinden dat bij hen past.

Wat heeft het platform Unbox Now te bieden?

Weet je even niet meer welk spel je wil spelen? Neem dan eens een kijkje op de website van Unbox Now! Duik in de wereld van de bord- en kaartspellen en leer nieuwe spellen kennen. Een groot spelaanbod op één platform geeft je overzicht en informeert door middel van blogs, video’s en uitleg van de spellen. Filter op leeftijd, aantal spelers en speelduur om direct te zoeken naar spellen die bij jouw behoefte passen. Niet meer urenlang zoeken in de winkel of op verschillende websites, gewoon alle Asmodee spellen in één overzicht!

Over Asmodee

Asmodee is een internationale spellenuitgever en distributeur, waarbij het motto is ‘Great Games, Amazing Stories’. Je kent Asmodee dan misschien ook al wel van de populaire spellen Ticket to Ride, Pandemic, Arkham Horror, Splendor, en Dobble. Asmodee heeft het grootste assortiment bord- en kaartspellen in Nederland en heeft haar thuisbasis in het Brabantse Helmond, waar de distributie plaatsvindt vanuit het eigen magazijn.

Leuk om te lezen: Ticket To Ride Europe | Review

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.