Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Trends

Unboxen met Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie | Review

Unboxen met Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie | Review 24 maart 20211 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie review 3

Voor onze kinderen (6 en 4) zijn maar weinig dingen zo leuk als unboxen. Onze dochter is helemaal idolaat van poppen en heeft daar dan ook een hele verzameling van. Onlangs kregen wij een mooie pop uit de Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie toegestuurd. Onze kids gingen vol enthousiasme aan de slag met unboxen. Vandaag lees je onze review!

Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie

MGA Entertainment kennen we natuurlijk van bijvoorbeeld L.O.L. Surprise en Rainbow High. Ook deze succesvolle lijn Na! Na! Na! Surprise komt van dit bedrijf. Na! Na! Na! Surprise is weer een hele andere manier van unboxen. Alles zit namelijk verstopt in een ballon die je zelf op kunt blazen. De poppen zijn zacht en hebben mooie lange haren en coole accessoires. Ook krijg je er een pompontasje met glinsterende lovertjes bij. Daar kun je de pop in bewaren.

De Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie brengt zes nieuwe poppen. Je weet vooraf niet welke je krijgt, dat is dus een verrassing! Op de voorkant van de verpakking zie je een zeemeermin, maar ook de andere poppen komen dus in deze verpakking.

Unboxen maar!

Aan de slag! Eerst maak je de verpakking open en dan haal je de ballon eruit. Je krijgt er een rietje bij dat je erin kunt steken. Dan kan de ballon opgeblazen worden. Zo ontdek je wat er allemaal in zit. Het is een groot feestje, want je krijgt er ook een heleboel confetti bij. Dat vonden de kids helemaal schitterend natuurlijk. Nadat we de confetti een beetje aan de kant hadden geveegd, gingen we aan de slag. Al snel werd duidelijk dat Becky Buckaneer verstopt zat in onze Na! Na! Na! Surprise. Een stoere piraat met vuurrode haren, een rood tasje, een jurk, schoenen en een echte piratenhoed. Én Becky heeft een houten been en een ooglapje. Zo leuk die details.

Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie review 3

Zoals je ziet is het tasje vrij groot en zit er een clip aan. Je kunt Becky en haar kleertjes daarin opruimen en zo meenemen aan bijvoorbeeld je broek of rugzak. Hier thuis werd een andere verdeling gemaakt. Ons zoontje wilde het tasje en onze dochter ging er met de pop en haar kleding vandoor. Inmiddels is Becky alweer enige tijd bij ons thuis en heeft ze al de nodige piratenavonturen beleefd en vragen onze kids zich af of ze wellicht vrienden is met Piet Piraat. Blijft mooi die fantasie van kinderen.

De pop is van erg mooie kwaliteit en heeft schitterend haar. Ze is zowel met als zonder haar accessoires echt mooi. Na! Na! Na! Surprise is een leuke, originele manier van unboxen waar wij nog lang plezier van gaan hebben thuis!

Na! Na! Na! Surprise

9

Speelplezier

9.5/10

Kwaliteit

9.5/10

Prijs

8.0/10

Pros

  • Unboxen blijft leuk
  • Pop is van mooie kwaliteit

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

One comment

  1. Inderdaad deze poppen zien er super gaaf uit. Heb ook 2 dochters die helemaal verzot zijn op poppen. Ze kunnen er heerlijk hun fantasie in kwijt met alle rollenspellen. Het uitpakken alleen klinkt al als een feestje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.