Games en Elektronica

Vandaag verschijnt Dinkum!

Vandaag verschijnt Dinkum! 14 juli 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Dinkum

Vandaag verschijnt een game waar ik heel erg naar uitkijk: Dinkum. Dat is een Animal Crossing achtig spel dat vanaf vandaag op Steam verschijnt. In het spel leef je in de Australische outback. Vandaag vertellen we je alvast het één en ander over dit spel.

Dinkum

Zoals gezegd leef je dus in de Australische outback, in de natuur. Bezoek de woestijnen of de tropische eucalyptusbossen. Verzamel ondertussen allerlei materialen door de jagen, mijnen of vissen. Ook kun je jouw stadje uitbreiden door nieuwe bewoners en nieuwe bedrijven aan te trekken. Bescherm elkaar tegen de gevaarlijke roofdieren!

Aspecten van de game

  • Bouw jouw eigen stad op jouw manier. Je begint in een simpel tentje, maar uiteindelijk zal jouw stadje uitbreiden met steeds meer nieuwe bezoekers en bedrijven. Je kunt jouw hele stadje costumizen op jouw eigen manier. Dit varieert van hekken tot straatverlichting en fonteinen.
  • Begin een eigen boerderij met gewassen en dieren. Je kunt onder meer kippen, koeien en schapen houden. Of wat dacht je van een wombat? Ook kun je gewassen verbouwen. Daarbij moet je uiteraard wel rekening houden met de seizoenen en met het weer!
  • Je kunt zowel alleen spelen als met vrienden. Nodig je vrienden uit om te helpen op jouw eiland of in jouw winkels te shoppen.
  • Verzamel spullen! Je kunt vissen, insecten vangen en allerlei andere spullen verzamelen voor jouw museum of om te verkopen.
  • Of ga op jacht en ga de strijd aan met de wilde dieren die er wonen.

Eenmansproject

Dinkum is een eenmansproject van James Bendon. Hij heeft de laatste jaren aan de titel gewerkt. Hij hoopt dat hij via Dinkum een ​​beetje van zijn jeugdmagie en nostalgie kan recreëren, zodat anderen het ook kunnen ervaren.

Lijkt jullie deze game ook zo leuk?

Meer gamen? Ken je Dorfromantik al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.