Baby en Peuter Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Vrolijke Vriendjes – Beste vriendjes van onze kinderen

Vrolijke Vriendjes – Beste vriendjes van onze kinderen 22 april 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Vrolijke Vriendjes

Vrolijke Vriendjes is een zeer succesvolle lijn van het merk VTech. Het bestaat uit allerlei poppetjes, de Vrolijke Vriendjes, die uit te breiden zijn met verschillende speelsets. En onze kinderen zijn er helemaal weg van!

Vrolijke Vriendjes

De Vrolijke Vriendjes Vrolijke Vriendjeszijn geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Ze hebben allemaal hun eigen naam en komen vaak met een eigen voertuig of ander object. Zo heb je Emma op een hobbelpaardje, Jasper in een cabrio en prinses Paulina op een zwaan. Een los poppetje kost ongeveer 10 euro, de sets zijn uiteraard duurder. Je kunt de vriendjes op zogenoemde Magic Points zetten. Er zit uiteraard een Magic Point op het bijgeleverde voertuig, maar je kunt dus ook alles combineren.

Elk Vrolijk Vriendje heeft 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Druk op de knop op de buik van het poppetje om deze te horen. Als je de vriendjes op verschillende Magic Points zet, laten ze een ander muziekje of zinnetje horen. Ook gaat het lampje op hun buik dan knipperen.

Speelsets

Vrolijke VriendjesDe Vrolijke Vriendjes begonnen oorspronkelijk met verschillende sets zoals een school, een grote gele bus en een pretpark. Later is daar een uitbreide lijn bijgekomen: Het magisch koninkrijk. Er is onder meer een prins, prinses, koning en koningin bijgekomen. Maar ook bijvoorbeeld een ridder. De speelsets zijn ook gelijk uitgebreid. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Magisch Koninkrijk Kasteel, een eenhoorn, of een diepzeepaleis.

Veel speelplezier

Wij hebben zelf het kasteel in huis. Ik heb deze samen met de eenhoorn via Marktplaats tweedehands gekocht. Daarnaast hebben we een flinke verzameling van Vrolijke Vriendjes opgebouwd. Zowel ons zoontje van 3 als onze dochter van 1 spelen heel veel met de poppetje en de speelsets. Omdat er vrij veel variatie zit in wat ze allemaal zeggen, zingen en in de muziek, blijft het speelgoed boeien.

Daarnaast kun je aan de speelsets ook de banen vastmaken die voor andere VTech speelgoedsets geschikt zijn, zoals de Zoef Zoef dieren en Toet Toet auto’s. En op die manier blijft het speelgoed interessant voor onze twee kinderen en leuk om mee te spelen. Het is ook echt robuust speelgoed. Onze kinderen zijn niet bepaald zachtzinnig en alle poppetjes doen het nog prima. Ze hebben ook een handig formaat en vaak neem ik een aantal vriendjes mee zodat de kids op visite of waar we ook heen gaan er mee kunnen spelen.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.