Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Vtech Kidisecrets Selfie Music | Review

Vtech Kidisecrets Selfie Music | Review 21 januari 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Vtech Kidisecrets Selfie Music

Soms vind ik het erg lastig om een cadeau te bedenken voor onze dochter Jasmijn. Maar onlangs zagen we de Vtech Kidisecrets Selfie Music ergens voorbij komen en toen wisten we het zeker: dit gaat ze fantastisch vinden. Jasmijn kreeg de Vtech Kidisecrets Selfie Music voor kerst. En we hebben er een review over geschreven!

Vtech Kidisecrets Selfie Music

Goed, eerst maar eens uitleggen wat de Vtech Kidisecrets Selfie Music precies is. Het is een soort digitaal dagboek. Je kunt het ontgrendelen – het boekje openen – met je gezicht of met een code. Op die manier krijg je toegang tot het digitale boekje. Je kunt dagboeknotities maken of een vriendenboekje maken. Ook kun je een virtueel huisdier verzorgen, het een naam geven en spelletjes ermee spelen. Uiteraard kunnen er foto’s en video’s gemaakt worden en je kunt ook nog eens je eigen kleding ontwerpen. De Kidisecrets heeft twee camera’s. De selfies kun je versieren met allerlei effecten. Daarnaast heeft de Kidisecrets vier liedjes die je af kunt spelen. Ook kunnen kinderen spelenderwijs kennis maken met letters, woorden, rekenen, logica en meer. Sommige spellen kun je met je stem besturen.

Wat vond Jasmijn van haar cadeau?

Jasmijn is gek op alles wat roze is en glittert dus sowieso qua looks viel dit cadeau al enorm in de smaak. Het is een grappig principe dat het dagboek met haar gezicht ontgrendeld kan worden. Jasmijn wordt bijna 5 en is eigenlijk iets te jong. De Kidisecrets wordt namelijk aangeraden voor kinderen van 6 jaar en ouder. Jasmijn kan dus ook nog niet lezen. Dat maakt het soms lastig voor haar om helemaal zelfstandig ermee te spelen. Maar over het algemeen kan ze er prima mee uit de voeten. Ze vindt het superleuk om foto’s te maken en die te versieren met allerlei effecten. Daarnaast loopt ze de hele dag te zingen en te dansen bij de liedjes die erin zitten. Al met al is het een ontzettend leuk cadeau. Het is overigens wel flink aan de prijs; Vtech Kidisecrets Selfie Music kost 50 euro.

Vtech Kidisecrets Selfie Music

Meer Vtech? Lees hier alles over de VTech Kidi DJ Mix.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.