Games en Elektronica

WarioWare: Get It Together! | Binnenkort

WarioWare: Get It Together! | Binnenkort 31 augustus 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

WarioWare Get It Together

Op 10 september 2021 verschijnt het spel WarioWare: Get It Together! voor op de Nintendo Switch. En daar vertellen we jullie graag meer over! Je moet nog even geduld hebben maar tot die tijd kunnen we in ieder geval de nieuwe trailer bekijken en een gratis demo spelen. Lees je mee?

WarioWare: Get It Together!

In het spel WarioWare voor op de Nintendo Switch moeten spelers Wario en zijn crew helpen om uit een wereld vol microgames te ontsnappen. Voor de eerste keer kunnen spelers aan de slag met verschillende personages uit het WarioWare-universum. En dit kan ook nog eens in verschillende spelstanden waaronder de Verhaalstand, de Megamix en online-uitdagingen. Nieuwsgierig? Bekijk dan eens de onderstaande trailer en krijg een beeld bij de microgames die je kan gaan spelen.

Bestuur niet alleen Wario maar ook Jimmy T, Ashley, 9-Volt en andere mafkezen uit de crew van Mario binnen honderden van hun eigen chaotische microgames. Geef een Joy-Con aan een vriend en speel samen de Verhaalstand, of geniet van de gekte op je eigen Switch-systeem in de draadloze multiplayerstand. Of speel de Megamix, een competatieve party-stand die twee tot vier vrienden op hetzelfde systeem laat spelen. Hierbij kan je samenwerken of het tegen elkaar opnemen. Verder kan je in het spel WarioWare: Get It Together! strijden om de Wario-beker, zijn er wekelijkse uitdagingen en kan je online wedstrijden spelen als je een betaald lidmaatschap hebt.

Speel de WarioWare: Get It Together! demo!

Kan je niet wachten tot 10 september 2021 dan kan je alvast aan de slag met de gratis demo. Deze demo is beschikbaar in de Nintendo eShop en kan je direct spelen. Veel speelplezier!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.