Baby en Peuter Reviews Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Waterpret met het Pipes Folies waterbuizen festijn van Sophie de giraf

Waterpret met het Pipes Folies waterbuizen festijn van Sophie de giraf 7 juli 2022Leave a comment
Pipes Folies waterbuizen festijn van Sophie de giraf

Lynn (10 mnd) vindt in bad gaan heerlijk. Ze spettert met haar handjes in het water en is altijd aan het lachen. Maar zonder badspeeltjes verveelt ze zich snel. Toen ik werd gevraagd het Pipes Folies waterbuizen festijn van Sophie de giraf te testen, hoefde ik niet te twijfelen. Ik wist zeker dat Lynn het leuk zou vinden.

We hebben geen bad, dus Lynn zit in een klein badje in de douche. Het waterbuizen festijn van Sophie de giraf hangt aan de muur. Precies op de juiste hoogte, zodat Lynn er bij kan. Ze snapt zelf nog niet wat ze moet doen en trekt en hangt er vooral nog aan. Maar als ik er water in doe, zodat de onderdelen gaan bewegen, vindt ze dit prachtig.

Het waterbuizen festijn van Sophie de giraf

Het waterbuizen festijn bevestig je met zuignappen aan de muur in de douche of bij het bad. Het badspeeltje bestaat uit verschillende onderdelen die je kunt bedienen met kraantjes. Zo zit er een molen aan die gaat draaien als er water langs loopt. Aan de onderkant zit een bloem met kleine gaatjes, waar water uitkomt. En er zit een soort glazen pot met Margot de schildpad erin. Wanneer er genoeg water in de pot zit, komt de schildpad omhoog. Er komt genoeg water in door alle kranen dicht te draaien en aan de bovenkant water in het waterfestijn te doen. Wanneer er genoeg water in zit, draai je het kraantje bij de schildpad open en komt het diertje omhoog in de pot.

Er zit een geel emmertje bij, waarmee je water aan de bovenkant in het waterbuizen festijn kunt doen, zodat alle onderdelen werken. Lynn vindt vooral de molen leuk. Als daar water uitkomt, gaat ze er met haar handen aanzitten. Ze weet dat ik met het emmertje water in het waterbuizen festijn kan doen, zodat het gaat draaien. Ze kijkt dan ook altijd vol bewondering als ik het emmertje pak.

Ze is nog te jong om er zelf water in te doen, maar over een tijdje zal ze dit wel zelf kunnen. Ze vindt het in ieder geval nu al erg leuk om naar te kijken en aan te zitten. Water vindt ze sowieso geweldig, dus dan is dit Pipes Folies waterbuizen festijn van Sophie de giraf echt een succes.

Meer Sophie de Giraf? Bekijk hier het leukste houten speelgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.