Informatief & Tips

Wil jij werken bij Disneyland Parijs?

Wil jij werken bij Disneyland Parijs? 26 maart 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Werken bij Disneyland Parijs

Heb jij altijd al willen werken bij Disneyland Parijs? Lees dan snel deze blog verder!

Open auditie Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is opzoek naar enthousiaste en energieke performers die het entertainmentteam komen versterken als nieuw lid van een grote familie van Disney Cast Members. Maak deel uit van magische parades, spectaculaire shows en meet-and-greets. Trek comfortabele kleren aan en kom naar de Disney Auditie in de Chassé Dance Studios in Amsterdam op 6 april 2019 om 10.00 uur. En wie weet, kun jij dan wel werken bij Disneyland Parijs!

Character & Parade

Disneyland Paris is opzoek naar performers om 50 functies binnen de Character & Parade afdeling te vervullen. Er worden zowel contracten voor bepaalde tijd als voor onbepaalde tijd aangeboden met een beginperiode tussen mei en september 2019, voor een periode van minimaal 3 maanden.

Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar met een lengte tussen 137 cm en 196 cm zijn van harte welkom tijdens de Disney Auditie in Amsterdam. Iedereen zal gemeten worden tijdens de auditie. Kandidaten moeten Engels of Frans spreken. Om succesvol door de auditie te komen moet je bereid zijn een breed scala aan lichaamsbeweging met hoge energielevels te vertonen, gecoördineerd op muziek met fantasierijke improvisatie. Draag comfortabele kleding, geen straatschoenen, hoge hakken of schoenen met zwarte zolen. Het dragen van make-up wordt sterk afgeraden. Kom naar de auditie met een kopie van je cv en een pen.

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is de nummer één toeristische bestemming van Europa. Het telt 16.000 werknemers, 500 beroepen, 20 gesproken talen en 121 nationaliteiten. Het resort bestaat uit het twee themaparken: het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Daarnaast uit zes Disney Hotels en twee Disney Nature Resorts met een totale capaciteit van meer dan 5800 kamers. Ook zijn er twee congrescentra, het entertainmentcentrum Disney Village® met thema-restaurants, winkels en een bioscoop, en een 27-holes golfbaan.

Meer lezen over Disneyland Parijs? Lees hier meer over The Lion King & Jungle Festival!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.