Overige

Winactie! – Win een Cartoon Network prijzenpakket

Winactie! – Win een Cartoon Network prijzenpakket 7 juli 20193 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Tijd voor een nieuwe winactie! We mogen bij Alles Over Speelgoed vandaag een prijzenpakket weggeven van één van de allerleukste zenders: Cartoon Network. Deze maand kun je namelijk bij die zender allerlei toffe series kijken.

Craig van de Kreek

Craig van de Kreek gaat over Craig en zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP. Zij beleven avonturen in de Kreek, een verwilderd stukje natuur bij hun dorp. In en rond de Kreek vinden we een echte samenleving van kinderen. In de afleveringen ontdek je nieuwe gebieden van de Kreek, ontmoeten nieuwe ‘Kreek Kinderen” elkaar, en komen Craig en zijn vrienden regelmatig in de problemen bij De Stomp, hun ontmoetingsplaats. De nieuwe afleveringen zijn vanaf morgen te zien, doordeweeks om 09:05 uur.

Ben 10

Een absolute favoriet hier thuis! Ben 10 is terug met gloednieuwe afleveringen! De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand. Samen met Gwen redt hij de wereld van vele vijanden en het kwaad. Ben 10 draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden. In de nieuwe afleveringen moet Ben onder meer van opa Max de Roestbak schoonmaken terwijl twee gemuteerde insecten van plan zijn om hem te stelen. Ben moet ze achterna voordat ze een onoverwinnelijk maden-monster oproepen om Las Vegas te verwoesten. Gloednieuwe Ben 10 afleveringen vanaf 15 juli doordeweeks te zien om 20:15 uur. In het prijzenpakket dat je kunt winnen zitten grotendeels Ben 10 prijzen!

TEEN TITANS GO!

Nog een favoriet hier thuis. Ons zoontje vindt de Teen Titans fantastisch en mijn man is net zo’n grote fan. De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in TEEN TITANS GO! Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet… wanneer de cape eraf komt. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis. Trek je dansschoenen aan en doe mee met het Teen Titans Go! Zomer Dansfeest, vanaf 1 juli iedere dag om 07:55 uur.

Winnen!

En we mogen dus een prijzenpakket weggeven. Jij kunt dit prijzenpakket winnen:

Ben je enthousiast en wil je het pakket winnen? Meedoen is heel eenvoudig, je hoeft enkel de onderstaande stappen te doorlopen.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie. 
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?
– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 13 juli bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.