Televisie & film Verlopen winacties

Boss Baby 2 – Family Business

Boss Baby 2 – Family Business 7 januari 20225 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Boss Baby 2 - Family Business

Kennen jullie de film Boss Baby uit 2017 nog? Daar is afgelopen jaar een tweede deel van verschenen! Boss Baby 2 – Family Business is inmiddels op dvd verschenen. Lees je snel verder?

Boss Baby 2 – Family Business

In Boss Baby 2 – Family Business zijn de Templeton broers, Tim (Buddy Vedder) en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted (Guido Weijers), volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen.

Tim en zijn vrouw Carol (Anna Drijver) wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha, en schattige nieuwe baby Tina (Elise Schaap). Tabitha, die de beste van haar klas is op het prestigieuze Eikenboom Centrum voor de Gevorderde Kinderen, is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden. Maar Tim maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt. Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is voor BabyCorp, op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha’s school en de mysterieuze oprichter Dr. Erwin Armstrong (Hajo Bruins) te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren weer dichter bij elkaar brengen. Tim en Ted realiseren zich weer wat familie voor hen betekent en wat echt belangrijk is in het leven.

Boss Baby 2 - Family Business

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

5 comments

  1. Heel graag zou ik mee willen doen voor deze leuke dvd.
    Ik volg bloglovin, maar heb geen Soc.Media (privéredenen)
    Hoop mee te mogen loten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.