Verlopen winacties

WINPARADE – Nijntje Spoorzoeken (GESLOTEN)

WINPARADE – Nijntje Spoorzoeken (GESLOTEN) 18 augustus 201914 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (3).

Nijntje Spoorzoeken

Het is tijd voor een winparade bij Alles Over Speelgoed! We hebben weer een stel toffe nieuwe winacties voor je geregeld. En vandaag beginnen we met een heel erg leuk spel: Nijntje Spoorzoeken.

Nijntje Spoorzoeken

Er zijn natuurlijk een heleboel spellen van Nijntje, zoals Nijntje Stoelendans of Nijntje Verstoppertje. Een misschien wat onbekender spel is Nijntje Spoorzoeken, maar daarom zeker niet minder leuk! Nijntje Spoorzoeken is een spel van Identity Games.

Nijntje Spoorzoeken

Het spel bestaat uit allemaal opdrachtkaarten, een zoekkaart en een beerkaart. De bedoeling van het spel is dat je Nijntje helpt zoeken naar haar beer. En Beer heeft een spoor achtergelaten dwars door de hele kamer. Ondertussen doe je allemaal opdrachtjes terwijl je het spoor naar Beer volgt. Een spelletje duurt ongeveer een kwartier en wordt aangeraden voor kinderen van 1 tot 4 jaar.

Winnen

En wij mogen een exemplaar van dit leuke spel weggeven! Hoe tof is dat? Kans maken op dit spel doe je door de onderstaande stappen te doorlopen!

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie. 
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt en vertel waarom

Extra kans maken?
– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 31 augustus 2019 bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (3).

14 comments

 1. De tip van Nijntje Stoelendans en Nijntje Verstoppertje is met veel plezier ontvangen! Ik die dit vaak met mijn kleinkinderen. Naar dit spel ben ik ook heel benieuwd! Ik loot graag mee in hun naam!

  1. Onze kleindochter Cailey heeft pas hoorapparaatjes en zal dit prachtig vinden. Ze kan al heel opdrachtjes uitvoeren en dit spel zal haar alleen maar verder helpen!

 2. Ik werk op een groep met kinderen van 2,5-5 jaar met een taalontwikkelingsstoornis(TOS). Het ontwikkelingsniveau is veelal lager. Het Nijntje verstopspel spelen we regelmatig. Dit spel ken ik niet, maar lijkt me erg leuk en leerzaam voor onze kinderen.

 3. Ik heb hier een enorme nijntje fan, die dit vast een leuk spel vindt.
  Ik heb geen facebook(om privéredenen), maar volg op Bloglovin.
  Hoop voor haar mee te mogen doen.

 4. Wij hebben thuis twee Nijntje spellen. Mijn dochtertje vindt het leuk om ze te spelen. Een nieuw Nijntje spel zal ze vast geweldig vinden. Ik ben niet actief op FB maar volg wel op Bloglovin, hopelijk mag ik dan toch een kansje maken.

 5. Nijntje, het slaapknuffeltje van mijn kleinzoontje. Lekker nog een spelletje spelen voor het slapengaan als hij bij zijn omi komt logeren !

 6. Deze ken ik nog niet! Wat klinkt dat leuk zeg! Mijn zoon z’n knuffel heet Beer dus hij vindt dit vast fantastisch dat Nijntje en Beer samen een spel hebben 🙂 Hij is dol op zoeken dus dit lijkt me echt perfect voor hem. Onze dochter van 1 vind het weer prachtig om haar broer achterna te gaan, dus lijkt me een perfect spel waar ze samen mee kunnen spelen ❤️

 7. Ik doe heel graag mee voor mijn neefjes.
  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Twitter (_liekeee) en instagram (liekevv24)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.