Games en Elektronica Winacties

WINNEN! Win de nieuwe game Zorro The Chronicles

WINNEN! Win de nieuwe game Zorro The Chronicles 15 juni 20224 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Zorro The Chronicles

Vandaag hebben we een heel leuke winactie voor jullie! Morgen verschijnt namelijk de gloednieuwe game Zorro The Chronicles voor de Nintendo Switch en de Playstation 4 & 5. En goed nieuws! Wij mogen maar liefst drie exemplaren weggeven voor de Nintendo Switch. Lees snel verder hoe jij mee kunt doen!

Zorro The Chronicles

Zorro The Chronicles is een actierijk avontuur. Het spel is bedoeld voor kinderen van ongeveer 7 t/m 13 jaar. Het zit vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten en meeslepende avonturen. In deze game word jij de legendarische Zorro of zijn onverschrokken zus Ines.

Verken de prachtige omgevingen die al net zo verbluffend zijn vormgegeven als in de gelijknamige tekenfilmserie. Geniet van gevechten met even hilarische als spectaculaire finishing moves. Ontwapen je vijanden met je zweep, zwaard, duizelingwekkende acties en humor! Blokkeer hun aanvallen met acrobatische bewegingen en bliksemsnelle reflexen. Geef ze een herinnering aan jullie confrontatie door met de punt van je zwaard een ‘Z’ op ze te tekenen!

Zorro The Chronicles is gebaseerd op de gelijknamige, populaire tekenfilmserie van Cyber Group Studios. De serie is in 100 landen te zien.

Win de game!

En je kunt deze game voor de Nintendo Switch winnen. We geven maar liefst drie spellen weg. Wil jij kans maken? Je hoeft enkel de onderstaande stappen te doorlopen:

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs en vertel voor wie je de game wilt winnen!

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaars worden op zaterdag 25 juni 2022 bekendgemaakt.

Meer gamen? Lees hier meer over de nieuwste Pokémon spellen die in november verschijnen.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

4 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.