Poppen en Knuffels Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Ontdek de DANCE Series van L.O.L. Surprise!

Ontdek de DANCE Series van L.O.L. Surprise! 30 maart 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

L.O.L. Suprise! Dance

Het heeft even geduurd, maar er is een nieuwe serie L.O.L. Surprises! Dit keer staat de serie in het teken van het showen van jouw moves en het remixen van de tofste beats. Creëer de ultieme Dance Dance Dance met de Dance L.O.L. Suprise! Stap op de dansvloer en ga helemaal los!

Alles draait om dansen

In de L.O.L. Suprise Dance serie draait het allemaal om het dansen. Kan jij er geen genoeg van krijgen? De Dance Dance Dance poppen van L.O.L. Surprise! ook niet! Unbox jouw eigen danspop en maak jullie klaar voor de L.O.L. Suprise!- danswedstrijd. Elke pop bevat 8 verrassingen, waaronder blacklight. Daarnaast bevatten alle poppen een eigen danskaart met holografische illustratie. En uiteraard hebben de poppen ook weer de tofste namen, wat dacht je van ‘Wheels on the Coupe’ of Runway Surprise’. Laat jouw pop uit de L.O.L. Suprise Dance collectie schitteren op een echte ronddraaiende dansvloer.

L.O.L. Suprise Dance

L.O.L. Surprise! Dance Dance Dance OMG-modepoppen

De nieuwste collectie bevat ook de OMG-modepoppen! De L.O.L. Surprise! Dance OMG-modepoppen bevatten maar liefst 15 verrassingen. Ook deze serie bevat poppen met stoere namen, B-Gurl tilt breakdacnen naar een hoger niveau, maar niemand doet ‘The Robot’ zoals Virtuelle. De OMG-modepoppen zitten verpakt in een televisie, waarin elk personage echt beweegt op het geperforeerde ‘dansscherm’ als je de bovenkant verwijdert en aan het lipje trekt. Daarnaast zitten er bij deze poppen een heleboel blacklight-verrassingen, van kledinghoes tot een hoedendoos. De verpakking is tevens een herbruikbare speelset waar de L.O.L. Surprise! Dance OMG-modepoppen hun moves keer op keer kunnen laten zien.

L.O.L. Suprise Dance

Steel de show met de Dance Machine

Tot slot heb je natuurlijk vervoer nodig naar de dansvloer. Wat dacht je van een ritje in de L.O.L. Surprise! Dance Machine? Deze set bevat niet alleen een modieus voertuig maar ook een exclusieve pop, verrassend zwembad en een dansvloer. De stoelen in de auto zijn verstelbaar zodat er plek is voor poppen van alle formaten. Bovendien is er een exclusieve pop inbegrepen: Dancebot! De Dance Machine heeft een stijlvolle metallic-blauw-paarse lak, zodat je Dance Dance Dance-poppen en OMG-modepoppen er superstoer uitzien als ze naar hun volgende danswedstrijd rijden!

L.O.L. Suprise Dance Machine

Ook leuk om te lezen: Swingen met de L.O.L. Suprise Remix modepoppen

Gaan jullie de L.O.L. Suprise Dance collectie in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.