Games en Elektronica

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury 12 februari 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Ook zo’n Super Mario fan? Vanaf vandaag ligt de nieuwe game Super Mario 3D World + Bowser’s Fury in de winkels! Ook kun je vanaf vandaag de Nintendo Switch – Mario Red & Blue Edition kopen. We vertellen je er alvast alles over!

Nieuw avontuur: Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

In de inmiddels 35 jaar tellende geschiedenis van Super Mario Bros. is Mario dankzij power-ups talloze keren getransformeerd. Zoals in Vuur-Mario, Tanuki-Mario, Bijen-Mario en nog veel meer. Nu is het voor Mario tijd om een angstaanjagende nieuwe kattengedaante aan te nemen. Hij heeft alle hulp nodig die hij kan krijgen, want Bowser is gigantisch geworden en zijn stoppen zijn doorgeslagen.

Hoewel sommige spelers het oorspronkelijke Super Mario 3D World voor de Wii U zullen kennen, bevat Super Mario 3D World + Bowser’s Fury voor de Nintendo Switch diverse extra’s. In het gedeelte Super Mario 3D World kunnen spelers overal in allerlei kleurrijke levels een spannend avontuur beleven. Samen met vrienden en familie, want in de online en lokale multiplayerstand kunnen namelijk tot vier spelers spelen als Mario, Luigi, Peach en Toad.

Nieuwe Nintendo Switch in Mario-stijl!

Nintendo heeft daarnaast de Nintendo Switch – Mario Red & Blue Edition uit de doeken gedaan. Deze heeft een rode en blauwe kleurcombinatie in de stijl van Mario’s bekende outfit. Deze speciale editie van de Nintendo Switch is ook vanaf vandaag verkrijgbaar.

Het pakket bevat rode Joy-Con-controllers met blauwe polsbandjes, een blauwe Joy-Con-houder, een rode Nintendo Switch-houder en een rood Nintendo Switch-systeem. Dit is de eerste keer dat het Nintendo Switch-systeem zelf een andere kleur heeft. Daarnaast is er een Mario Red & Blue Edition-etui en een beschermfolie inbegrepen om de Nintendo Switch te beschermen.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Wereldwijde teammissies

Er is niet alleen nieuwe game Super Mario 3D World + Bowser’s Fury; er komen ook 35 wereldwijde teammissies aan. In dit speciale evenement voor Super Mario Bros. 35 moeten spelers van over de hele wereld samenwerken om bepaalde missies te voltooien binnen een bepaalde tijd. Het Nintendo Switch Online-lidmaatschap biedt toegang tot de onlinegame Super Mario Bros. 35, voor spelers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in een klassieke wereld. De Super Mario Bros. 35 Wereldwijde teammissie wordt drie keer gehouden van januari tot maart.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Als er tijdens het evenement 3,5 miljoen Bowsers zijn verslagen, komen spelers die minstens één Bowser hebben verslagen in aanmerking om 350 platina punten te ontvangen. Die punten kunnen worden ingewisseld voor My Nintendo-beloningen waar platina punten voor nodig zijn. In de toekomst wordt er meer informatie gegeven over wanneer de volgende Wereldwijde teammissies in februari en maart worden gehouden.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Meer Nintendo Switch? Heb je de nieuwste update van Animal Crossing: New Horizons al gespeeld?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.